Thursday, March 8, 2012

Terukir Di Bintang (^_^)



"Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia"


"Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu"

video



Arini dok layan lagu nie jer kat opis..hahaha. layan pulak lagu baru YUNA nie. yg lagi best bila tgk video nie shoot kat italy..trus aku tringat trip europe aku last year.. Tak sangka aku dh jelajah ITALY..mmg terbaekkkk lar...owh rindu nyer ngan italy especially VENICE!!!! (^_^)

ok jom layan few of our picture masa kat ITALY ritu..Venice, Rome, Florance & Pisa!!! (^_^) entry europe nie ada dok dlm darft lg..ntah bila lar aku nk siap kan..hahaha...tunggguuuuu....ok, layan lagu & pic2 nie dulu k..lalalala...



We @ Venice

We @ Colosseum, Rome

We @ Florance


We @ Pisa